INÈS GARRIDO PASCUAL

Sabadell, 1988.

 

Començo la meva formació el 2007, a un Seminari de Psicologia Canina a Barcelona impartit per Orlando Eijo. Sempre seguint les seves tècniques, he realitzat cursos de:

 

ENSINISTRAMENT BÀSIC

EDUCACIÓ DEL CADELL

CRIA I REPRODUCCIÓ

AROMATERÀPIA

MASOTERÀPIA

CRIOTERÀPIA I TERMOTERÀPIA

 

L’Agost de 2013, viatjo a la Plata (Argentina) durant un mes per formar-me a l’Escola d’Orlando Eijo on participo en diferents cursos intensius i gràcies a les instal•lacions realitzo pràctiques diàriament amb una gran varietat de gossos de diferents races.

 

Els cursos executats són:

 

PSICOLOGIA CANINA (Títol homologat per AEPEC)

COORDINACIÓ CANINA PER CINE I TV

SEGURETAT, DEFENSA I ATAC (HID)

GOSSOS PER L’INCENTIVACIÓ A LA LECTURA A NENS.

 

Des de ben petita he tingut debilitat pels gossos, qualsevol gos que veia pel carrer m’havia d’acostar a saludar-lo. La Psicologia era la meva vocació i els gossos el meu hobby. Descobrir l’existència de la Psicologia Canina, unint vocació i hobby, va ser la confirmació de que havia trobat el meu camí.

 

M’agrada escoltar, observar, aconsellar, parlar de psicologia, descobrir nous obstacles i resoldre’ls, però el que més m’agrada és ajudar, d’això es tracta la meva feina.

 

 

INÈS GARRIDO PASCUAL

Sabadell, 1988.

 

Empiezo mi formación en 2007, en un seminario de Psicología Canina en Barcelona impartido por Orlando Eijo. Siempre he seguido sus técnicas, he realizado diferentes cursos:

 

ADIESTRAMINENTO BÁSICO

EDUCACIÓN DEL CACHORRO

AROMATERAPIA

MASOTERAPIA

CRIOTERAPIA I TERMOTERAPIA

 

En Agosto de 2013, viajo a la Plata (Argentina) durante un mes para formarme en la Escuela de Orlando Eijo donde participo en diferentes cursos intensivos y gracias a las instalaciones realizo prácticas diariamente con una gran variedad de perros de diferentes razas.

 

Los cursos realizados son:

 

PSICOLOGIA CANINA (Título homologado por AEPEC)

COORDINACIÓN CANINA PARA CINE Y TV

SEGURIDAD, DEFENSA Y ATAQUE (HID)

PERROS PARA LA INCENTIVACIÓN A LA LECTURA PARA NIÑOS

 

Desde bien pequeña he tenido debilidad por los perros, cualquier perro que veía por la calle me tenía que acercar para saludarlo. La Psicología era mi vocación y los perros mi hobby. Al descubrir la existencia de la Psicología Canina, uniendo vocación y hobby, fue la confirmación de que encontré mi camino.

 

Me gusta escuchar, observar, aconsejar, hablar de psicología, descubrir nuevos obstáculos y resolverlos, pero lo que más me gusta es  ayudar, en esto consiste mi trabajo.

 

canquisso@gmail.com Sant Narcís, 17005 GIRONA